Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn vrijdag weer open vanaf: 08:00

BMW M – De overtreffende trap van rijplezier!

BMW staat sinds jaar en dag garant voor rijplezier met uitstekende prestaties. De standaard BMW modellen zijn al erg leuk, maar voor wie het allemaal nog wat leuker mag heeft BMW de overtreffende trap in rijplezier en prestaties: de BMW M modellen. Daarin combineert BMW de nieuwste technieken in motoren met de beste afstemming van het onderstel en de versnellingsbak. Carrec Technocenter kent de techniek van de M modellen van BMW zeer goed en adviseert je graag over het onderhoud van jouw BMW M model. Onze werkplaatschef Tim rijdt zelf in een BMW M3 van de E46 generatie. Bekijk de video over zijn M3 hieronder!

Ons advies is om jouw BMW M auto elke 20.000 kilometer of eens per jaar, wat het eerste aan bod komt, grondig te laten nakijken en voorzien van nieuwe motorolie en oliefilter. Naast behoud van de goede staat van jouw BMW, zorg je ook voor meer rijplezier wanneer je reparaties op tijd uit laat voeren. Op die manier kunnen wij duurzaamheid en onbezorgd rijden waarborgen.

Is jouw BMW M model toe aan een onderhoudsbeurt? Of ben je benieuwd naar onze werkwijze en hoe we jouw trotse bezit niet alleen onderhouden maar in topconditie brengen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden! Wij voeren altijd onderhoud op maat uit, wat betekent dat alleen dát vervangen wordt wat nodig is.

Graag bekijken we in samenwerking met jou wat de onderhoudsbehoefte van de BMW is en maken we daarvoor een offerte op maat. Bel ons gerust voor meer informatie of schrijf ons een bericht met onderstaand formulier. Wij beantwoorden je bericht doorgaans binnen 1 werkdag.

KEURING VAN DE ALGEHELE STAAT VAN UW BMW M AUTO

Je hebt je auto al een tijdje of pas net: in beide gevallen kan het zijn dat je graag wil weten in wat voor staat de auto eigenlijk is. Is jouw BMW M model goed onderhouden? Of ben je na de aankoop benieuwd of je een goede auto gekocht hebt? Wij kijken jouw BMW grondig na met een Algehele Staat Keuring, waarna je een uitgebreid rapport van ons krijgt. In dat rapport staan bovendien de aandachtspunten en ons advies voor eventuele reparaties. Klik hier als je meer wil weten over onze werkwijze!

Sta je op het punt om een BMW M model te kopen? We voeren natuurlijk ook graag een aankoopkeuring voor je uit. We adviseren je bijvoorbeeld ook over voor een eventueel gesprek met de verkopende partij. Met de aankoopkeuring hebben we al velen kunnen behoeden voor het kopen van een auto met verborgen gebreken.

BMW M REPARATIES

Omdat we veel aan BMW M modellen werken, kennen we de auto’s goed en weten we wat de veelvoorkomende probleempunten zijn. We helpen je dan ook graag met diagnose en reparatie als je tegen een probleem aan loopt of klachten hebt.

Een greep uit problemen en reparaties die we veel tegen komen bij BMW M modellen zijn:
Zwaar sturen bij rechtuit rijden: sticky steering
Preventief vervangen van drijfstanglagers
Versleten delen van het onderstel, zoals schokdempers en draagarmrubbers
Trillen met remmen
Trillen tijdens het rijden
Ratelende of versleten distributiekettingen
Versleten turbo’s en klepseals
Kapotte intercoolers

BMW M Performance Upgrades

Net dat beetje extra performance, of een auto helemaal naar jouw eigen smaak zetten. Wie wordt er niet gelukkig van. BMW M modellen zijn van zichzelf erg goed uitgedachte machines, maar ook hier is er de mogelijkheid voor enige personalisatie en ruimte om de auto nog beter te maken. Carrec Technocenter installeert bijvoorbeeld veel performance upgrades zoals schroefsets, sportuitlaten en inlaatsystemen. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw auto!

We kunnen je onder andere met de volgende BMW M modellen goed van dienst zijn:
1-serie F20/F21 M135i/M140i
1-Serie F40 M135i xDrive
2-serie F22/F23 M235i/M240i
2-serie F44 M235i xDrive
3-serie E46 M3
3-serie E90/E92/E93 M3
3-serie F80 M3
3-serie G80 M3
3-serie G20 M340i/M340D
4-serie F82/F83 M4
4-serie G82/G83 M4
5-serie E60 M5
5-serie F10 M5
5-serie F10/F11 M550D
5-serie G30/G31 M550D
5-serie G30/G31 M550i
5-serie F90 M5
6-serie E63/E64 M6
6-serie F12/F13/F06 M6
7-serie G12 M760Li
8-serie G14/G15/G16 M8
8-serie G14/G15/G16 M850i

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.