Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn donderdag weer open vanaf: 08:00

Sinds 2014 voeren wij voor AutoWeek de ‘’Klokje Rond’’ keuringen uit. In deze rubriek worden auto’s met hoge kilometerstanden technisch onder de loep genomen. Dit gebeurt altijd door onze keurmeesters Joep Schuurman en Tim de Leeuw. In het blad wordt de keuring beschreven en online door middel van video in beeld gebracht. Door de jaren heen is deze rubriek uitgegroeid tot de bekendste rubriek van AutoWeek.

Door de jaren heen hebben Joep en Tim honderden auto’s op deze manier mogen keuren. Benieuwd naar alle video’s? Via deze link kun je alle Kokje Rond video’s bekijken!
Heb je zelf een auto met een hoge kilometerstand? Meld je hier aan voor Klokje Rond!

De staat van jouw eigen auto bepalen?

Ben je benieuwd hoe jouw eigen auto er aan toe is? We kijken jouw auto graag op dezelfde manier na als we bij Klokje Rond doen! We noemen dat onze ”Algehele Staat Keuring”. Deze keuring begint altijd met een uitgebreide, gevarieerde proefrit waarin alle dagelijkse situaties voor komen. Een stuk snelweg, bebouwde kom met drempels en een stuk binnendoor. Omdat we heel veel van dat soort proefritten maken, krijgen we al snel een gevoel voor de staat van de auto. Bij deze proefrit kunnen de prestaties van de motor en de versnellingsbak maar zeker ook de aandrijflijn, het onderstel en de remmen goed in kaart gebracht worden. Na de proefrit gaat de auto de werkplaats in en zijn we zo’n 1.5 tot 3 uur bezig om de techniek te beoordelen. Uiteraard lezen we ook alle elektronische systemen van de auto uit met onze diagnoseapparatuur.

Als de monteur met de keuring klaar is, kan je samen onder de auto door lopen om de gevonden punten te bespreken. We nemen uitgebreid de tijd om samen bij de auto te kijken en eventuele vragen te beantwoorden. Dat geeft jou een mooi beeld van de staat van jouw auto en waar eventuele defecten vandaan komen.Door het uitvoeren van deze keuring weet je precies hoe jouw auto er aan toe is en wat er nodig is om er nog jaren plezierig maar vooral betrouwbaar mee te kunnen rijden. We voeren dagelijks meerdere van deze keuringen uit en hebben al veel klanten mogen helpen hun auto weer in topconditie te krijgen.

Ben jij benieuwd naar de staat van jouw auto? En vind jij het fijn om samen met een van onze technische specialisten onder jouw auto uitgelegd te krijgen hoe de auto er aan toe is? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden je bericht doorgaans binnen één werkdag.


Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.