Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn donderdag weer open vanaf: 08:00

Het blad Autoweek organiseert met enige regelmaat een wedstrijd onder de naam de Barrelbrigade. Er wordt daarbij door de teams van het autoblad Autoweek een auto aangeschaft voor 500 euro. Een onderdeel van deze wedstrijd is de keuring van de auto’s bij Carrec Technocenter.

Dit zijn de resultaten van de keuring van de Subaru Legacy van Team Marco en de Chevrolet Alero van Team Nic de Klokje Rond-keuring van keurmeester Joep ondergingen.
Beide Barrels kwamen verrassend goed uit de bus, maar aan die positieve tendens maakt de Peugeot van Team Roland resoluut een einde. Een zwarte dag in de geschiedenis – en toekomst – van de gele Peugeot 406 Coupé.

Wilt u uw auto ook een keer laten keuren door keurmeester Joep. Of wilt u een auto aanschaffen die u eerst wilt laten keuren? Dat kan, kijk daarvoor hier.

De video met de Klokje Rond van de Peugeot van Team Roland.

De video met de Klokje Rond van de Subaru van Team Marco.

Bekijk hier de video met de Klokje Rond van de Chevrolet Alero van Team Nic:

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.