Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

In navolging van de door onze regering aangekondigde aangescherpte regels voor het samenzijn van mensen, hebben wij de bezoekregels voor ons bedrijf aangepast. We zijn u uiteraard graag van dienst. Wel vragen wij u om de volgende regels in acht te nemen, voor uw en onze veiligheid.

  • Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koortsverkoudheid, blijf thuis en laat iemand anders uw auto brengen.
  • Er mogen tijdens het brengen of ophalen van de auto maximaal twee klanten tegelijk aan onze balie staan. Deze ruimte is groot genoeg om meerdere meters uit elkaar te blijven. We willen u vragen die ruimte onderling te nemen. Wij zullen op onze beurt ruim van de balie af blijven staan en dus op afstand met u praten.
  • Wachten op de reparatie is alleen nog mogelijk als het een bezoek is van maximaal één uur, zoals bijvoorbeeld een bandenwissel. Bij langere afspraken vragen wij u om weer te vertrekken en terug te komen na het door ons gereed melden van uw voertuig.
  • Wachten is dan toegestaan aan één klant tegelijk, er is meer dan genoeg ruimte in ons kantoor om meerdere meters uit elkaar te blijven. Neem die ruimte en kies uw plekje aan de lees- of werktafel of in de zithoek.
  • Er worden maximaal drie wachters toegestaan per dag, het kan dus zijn dat we om die reden een andere dag kiezen om uw afspraak te laten plaatsvinden.
  • Meekijken met de monteur in de werkplaats is niet meer toegestaan. Wel kunnen we u uiteraard voorzien van foto’s of filmpjes als u zelf wilt kunnen zien wat wij waargenomen hebben.
  • Uw auto wordt bij inname en bij aflevering gereinigd, zowel het stuur, de pook als de handgrepen maken wij schoon met desinfecterende doekjes.

Wij rekenen op uw begrip voor deze maatregelen en wensen u sterkte en gezondheid toe in deze uitdagende tijd. Als u vragen heeft, aarzel niet om die te stellen. Blijf gezond, blijf mobiel, zorg voor elkaar.

Hartelijke groet,

Guido van der Spek

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.