Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Je mag nooit vergeten waar je vandaan komt, zei mijn vader altijd. Toch is het nu allesbehalve de tijd om terug te blikken. Laat staan achterover leunen. Vorige maand was het precies 10 jaar geleden dat we met Carrec Technocenter in de huidige vorm startten. De omvang van Carrec Technocenter vandaag, eist borging en verbetering van processen. Want als je écht hard rijdt, zorg je dat je een optimale zitpositie hebt, twee handen aan het stuur houdt, geconcentreerd bent en de ogen gericht zijn op de weg voor je.

De afgelopen tien jaar leidde tot vandaag de dag 8 medewerkers, 10 hefbruggen en meer dan 1 miljoen euro omzet. Dat doen we met en voor 1.500 klanten per jaar uit Nederland en België, die we adviseren vanuit ons Technocenter. Dit diagnosecentrum is ingericht op het stellen van vragen over de huidige of de toekomstige auto: waarin we miskopen, defecten of zelfs het stranden met de auto van onze klanten helpen voorkomen.

Is het een Jubileum, 10 jaar Carrec? Misschien niet: Carrec Technocenter en haar opdrachtgevers, onze mensen en de business zijn uitdagender dan ooit. Actief aansluiten bij de ontwikkelingen in de markt; voorkomen dat we vol gas een doodlopende straat in rijden. Het steeds maar weer optimaliseren van de beleving van klanten bij onze dienstverlening. Deze dynamiek motiveert ons meer dan ooit.

Als er iets benoemd mag worden na 10 jaar Carrec Technocenter, dan zou het dankbaarheid zijn. Dat we zover mochten komen, dat we zoveel prachtige momenten mochten beleven. Dat na eindeloos (en soms bijna wanhopig) knokken er altijd een oplossing kwam. Dat al deze prachtige mensen op ons pad kwamen. En dat we elke dag weer, enorm kunnen lachen met elkaar.

We hebben daardoor de beste reden om met elkaar en keihard door te gaan: handen aan het stuur, met een scherpe blik en een aandachtig luisterend oor.

Dank je wel daarvoor. Allemaal.

 

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.